Τρόποι Πληρωμής


1. Πληρωμή με αντικαταβολή

 

Πληρώνετε το κόστος με μετρητά στον courier με την παραλαβή της παραγγελίας σας.Το κόστος αντικαταβολής διαφέρει ανάλογα με την περιοχή παράδοσης. Ενημερώνεστε για το ακριβές κόστος της αντικαταβολής, πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

 


2. Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της
Eurobank ή της Viva Wallet

 

Η κατάθεση χρειάζεται να γίνει μόνο αφού συγκεντρωθούν όλα τα προϊόντα της παραγγελίας στα γραφεία μας.Τότε θα σας αποσταλεί ειδοποίηση στο email που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας, με το ακριβές ποσό που πρέπει να κατατεθεί καθώς και τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού που θα πρέπει να γίνει η κατάθεση. Η εξόφληση της παραγγελίας θα πρέπει να πραγματοποιείται μετά την παραλαβή του σχετικού email. Στο αποδεικτικό πληρωμής της τράπεζας είναι απαραίτητο να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του πελάτη και ο αριθμός της παραγγελίας του. Ο συγκεκριμένος κωδικός αναγράφεται τόσο στο email που λαμβάνει ο πελάτης με την επιτυχημένη ολοκλήρωση της παραγγελίας του, όσο και στα στοιχεία της παραγγελίας που μπορεί να δει στον λογαριασμό του κάνοντας login στο www.3beez.gr εφόσον είναι εγγεγραμμένος χρήστης. Μετά την εξόφληση της παραγγελίας από τον πελάτη και τη σχετική ειδοποίηση της τράπεζας για τη συγκεκριμένη ενέργεια, η παραγγελία αποστέλλεται. Αν ο πελάτης δεν έχει πραγματοποιήσει την κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία θα ακυρώνεται και θα ενημερώνεται ο πελάτης με σχετικό email.

 


3. Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική ή με προπληρωμένη κάρτα

 

Για τη δική σας ασφάλεια εχουμε επιλέξει ως συνεργάτη για πληρωμές με κάρτες το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, Viva wallet. Για τη χρέωση της κάρτα σας μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της Viva payments. Η χρέωση της κάρτας γίνεται μέσω της υπηρεσίας Viva Payments. Υποστηριζόμενες κάρτες: Viva, Mastercard, Maestro.

 


4. Ασφάλεια συναλλαγών

 

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών, η Viva Wallet έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παρέχει υπηρεσίες πληρωμών με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Σε όλα τα στάδια της διαδικασίας εκτέλεσης μιας συναλλαγής, η αυθεντικότητα του εξυπηρετητή (server) της viva.gr εξασφαλίζεται μέσω πιστοποίησης από τη διεθνώς αναγνωρισμένη Thawte. Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων των χρηστών, η viva.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL. Το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από την εταιρία Thawte, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών και η οποία έχει εκδώσει το αντίστοιχο πιστοποιητικό εξυπηρετητή για χρήση από την viva.gr. Κατά τη διαδικασία εισαγωγής στοιχείων χρέωσης σε πιστωτική κάρτα, όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών κρυπτογραφούνται και μεταφέρονται κάτω από κανάλι επικοινωνίας HTTPS. Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από το χρήστη στην VIVA ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ είναι εμπιστευτικές και αυτή έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο για την παροχή των υπηρεσιών που επιλέγει ο εκάστοτε χρήστης.

 

Οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται με το σύστημα ασφαλείας της Viva Payments, αξιοποιώντας την υποδομή που διαθέτει ως Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος και πιστοποιημένο κατά το πρότυπο ασφαλείας PCI-DSS. Η VIVA ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ δεν διατηρεί ούτε επεξεργάζεται τα στοιχεία της κάρτας που χρησιμοποιήθηκε. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω χρεωστικών, πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών υλοποιείται αποκλειστικά και μόνο από το σύστημα της Viva Payments. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται σε περίπτωση οποιασδήποτε παραβίασης του λογισμικού και των συστημάτων ασφαλείας της Viva Wallet λόγω κακόβουλων ενεργειών ή και σε περίπτωση τεχνικού σφάλματος λόγω απρόβλεπτων συνθηκών.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%), ενώ το www.3beez.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.