Μετάβαση στο περιεχόμενο
Δωρεάν αποστολή σε όλες τις παραγγελίες άνω των 49 €
Δωρεάν αποστολή σε όλες τις παραγγελίες άνω των 49 €

Σχετικά με εμάς

Παίζουμε έξυπνα. Μαθαίνουμε εύκολα. Ξοδεύουμε υπεύθυνα.

Το παιχνίδι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των παιδιών και η συμβολή του στην ανάπτυξή τους είναι αδιαμφισβήτητη. Από τον Πλάτωνα έως τον Freud, πολλοί φιλόσοφοι, παιδαγωγοί και ψυχολόγοι ασχολήθηκαν με τον ορισμό και την σημασία του παιχνιδιού.Το παιδί μέσα από το παιχνίδι έχει την ευκαιρία να:

  • δράσει ελεύθερα και αβίαστα
  • ψυχαγωγηθεί
  • γνωρίσει τον εαυτό του και τον κόσμο που το περιβάλλει
  • αναπτύξει την γλωσσική του ικανότητα
  • δημιουργήσει και να μάθει αναπτύσσοντας την σκέψη του και οξύνοντας την κρίση του
  • διεγείρει τη φαντασία και την εφευρετικότητά του
  • εκφράσει τα συναισθήματά του

Με γνώμονα τα παραπάνω και με κίνητρο την αγάπη μας για τα παιδιά δημιουργήσαμε με ενθουσιαμό και αγάπη την εταιρία 3beez, θέλοντας να αποδείξουμε πως το ποιοτικό και εκπαιδευτικό παιχνίδι δεν πρέπει να θυσιαστεί στο βωμό του χαμηλού κόστους.

Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε δώρα και παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, απο το βρεφικό, που ως στόχο έχει να δώσει τα απαραίτητα ερεθίσματα για την ανάπτυξη του παιδιού, έως επιτραπέζια και παζλ για μεγαλύτερες ηλικίες που φέρνουν όλη την οικογένεια κοντά!

Μπορείτε επίσης να βρείτε παιχνίδια για ενασχόληση σε εξωτερικό χώρο που προάγουν το ομαδικό παιχνίδι και τη φυσική άσκηση, εκτονώνοντας την ενεργητικότητά τους και καλλιεργώντας τις κοινωνικές τους δεξιότητες. Πέρα από βρεφικά, δημιουργικά, εκπαιδευτικά και STEM παιχνίδια μπορείτε να βρείτε και να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη συλλογή βιβλίων και παραμυθιών, αυτό που ταιριάζει στην ηλικία και στις ανάγκες τους. Είναι ένας εύκολος κι ευχάριστος τρόπος να μάθουν πιο εύκολα αγγλικά διαβάζοντας και παράλληλα ακούγοντας τα CD βοηθώντας τα να αποκτήσουν σωστή προφορά.

Τέλος, έχουμε δημιουργήσει μια ενότητα για τη διακόσμηση του σπιτιού και του παιδικού δωματίου ελπίζοντας πέρα από το χρόνο να ομορφύνουμε και το χώρο σας.

Ας κάνουμε όλοι μαζί τον κόσμο των παιδιών μας πιο όμορφο και δημιουργικό!